Zoeken

Zoeken sluiten

Trioliet

Trioliet voertechniek

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 60 jaar ervaring. Door te luisteren naar de wensen en eisen van de melk- en rundveehouder kunnen we maatwerkoplossingen bieden, waar ook ter wereld. Vandaar dat Trioliet inmiddels ruim 80% van haar machines exporteert naar meer dan 40 landen.

Nieuwe technieken

Trioliet werkt continu aan nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technologieën en nieuwe technieken. Zowel de werkwijze als het bedieningsgemak van de machines staat voorop. We willen het werk u immers makkelijker maken en willen graag dat u een lange tijd kunt genieten van de betrouwbaarheid van de machines van Trioliet.

Onze voermachines zijn in verschillende groottes en met diverse uitdoseermogelijkheden verkrijgbaar, zodat u altijd een voerwagen vindt die bij uw situatie past. Zo zijn er zelfrijders met actieve snijdmessen, maar ook zelfrijdende voerwagens met stansmessen.

Trioliet zelfrijdende voermengwagens

Trioliet produceert verschillende types zelfladende en zelfrijdende voermengwagens zoals de Vertifeed, de Triomix en de Gigant.

Trioliet zelfladende mengwagens

Trioliet kent diverse modellen kuilvoersnijders en kuilvoerblokverdelers, zoals de Multifeed, de Turbofeeder, de Turbobuster, de Silobuster en de Masterbuster.

Trioliet uitkuil en doseermachines

×
Neem contact op