Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

Onderdelen, ook online te bestellen

Bestel hier gelijk uw onderdelen via New Holland of bij Mechashop.nl door op het logo te klikken

Voor onderdelen voor tractoren en landbouwmachines kunt u terecht bij onze goed uitgeruste magazijnen op alle vestigingen. Onze ervaren en deskundige medewerkers geven advies en helpen u snel weer op weg met de juiste onderdelen voor uw machines.

Zowel in Zwiggelte, Erica als Stadskanaal vindt u een ruime shop.  Een rijk gesorteerde winkel van KORT met kwaliteitsproducten en voordelige aanbiedingen. Voor ondernemers, hobbytuinders en doe-het-zelvers. De Partsshop is het adres voor al uw agrarische benodigdheden, land- en tuinbouwgereedschappen, handgereedschap, verf- en schildersmaterialen, installatie- en afrasteringsproducten, lasartikelen, werkkleding, ijzerwaren, kettingzagen, veiligheidsschoenen, New Holland-accessoires, filters en miniaturen.

 

Uiteraard kunt u bij de Partsshop ook terecht voor praktisch en vakkundig advies. Kom dus langs. Of klik hier om meer informatie op te vragen. De vakmensen van de Partsshop helpen u dan snel verder.

 

Tuin en Park afdeling

Bij onze vestiging in Erica vindt u bovendien een uitgebreide afdeling met Tuin- en Parkmachines. Sterke merken als Stihl en Viking voeren hier de boventoon waar het gaat om kettingzagen, bladblazers, heggescharen of gazonmaaiers. Maar ook voor zitmaaiers van bijvoorbeeld het oersterke merk Hustler kunt u in Erica terecht. lees meer....
 

Online onderdelen bestellen
Kramp shop - grootste onderdelen assortiment in Europa !

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw: vanaf vandaag heeft u toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa! Vanachter uw pc uw onderdelen bestellen en ze de volgende ochtend al in huis hebben; het kan met de Kramp shop. Wij bieden u leveringssnelheid, toegankelijkheid van informatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en expertise, in combinatie met het breedste assortimente van technische onderdelen in Europa. 

 

Bent u al bekend bij het voormalige My Parts Partner of de nieuwe Kramp shop dan kunt u hier inloggen. 

 

Bent u nog niet bekend met rechtstreeks bestellen bij Kramp, maar bent u geinteresseerd in het online bestellen van uw onderdelen, neem dan eens contact op met Jan Kuper via 0593-34 62 51. 

 

New Holland onderdelen 
Bekijk hier de catalogus van New Holland onderdelen 

New Holland Originele Onderdelen zijn de enige die exact voldoen aan alle kwalitatieve eisen die van belang zijn voor het optimaal functioneren van uw machines. Waarom? Omdat de ingenieurs die de onderdelen ontwerpen en de productie ervan controleren dezelfde zijn als de mensen die onze producten ontwikkelen. Daarom weten zij als geen ander wat goed is voor uw machine. Vraag dus altijd om New Holland Originele Onderdelen: Zo bereikt u een maximum levensduur, optimale veiligheid en de hoogste verkoopwaarde voor uw machines. Originele Onderdelen maken het verschil, uw machines zijn er het bewijs van!

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV