Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

Over KORT

KORT Landbouwmechanisatie is een veelzijdig en vooruitstrevend familiebedrijf dat al sinds 1950 bestaat en zich toelegt op de verkoop, service en onderhoud van tractoren, landbouw- en grondverzetmachines. Vanuit onze vestigingen in Zwiggelte, Erica en Stadskanaal bieden wij een breed assortiment aan gerenommeerde merken, zoals onder meer New Holland, Veenhuis, Pöttinger, Trioliet, Imants, Dubex, Volvo en Mustang.

Vestiging Zwiggelte

Voor gebruikte landbouwmachines en gebruikte tractoren verwijzen wij u naar de rubriek Occasions.

 

Aanvankelijk was KORT alleen actief in het loonwerk, in 1965 kwam daar de mechanisatietak bij. Sinds 1995 heeft KORT het loonbedrijf afgestoten en zich gespecialiseerd in de mechanisatie en de melktechniek. KORT Melktechniek BV beschikt over een eigen website, www.kortmelktechniek.nl

 

Vestiging Erica

Kwaliteit en Service

Onze ruim 50 uiterst vakkundige en gemotiveerde medewerkers bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Kortom, datgene waaraan u als agrarisch ondernemer behoefte heeft!

 

Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek kon KORT doorgroeien tot de huidige bedrijfsomvang. Met ruim 50 deskundige medewerkers doen we elke dag weer ons best om kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service te waarborgen. 

 

Met onder meer een omvangrijke onderdelenvoorraad,  uitstekend geoutilleerde werkplaatsen en een vakkundige servicedienst met volledig uitgeruste servicewagens staan wij dagelijks voor onze klanten klaar. 

 

Historie

KORT Mechanisatie kent een rijke traditie in de agrarisch-technische dienstverlening. Reeds in 1950 werd de basis van het bedrijf gelegd met de oprichting van Loonbedrijf KORT in Zwiggelte. Door adequaat in te spelen op agrarische ontwikkelingen werden in 1965 de mechanisatie-activiteiten opgestart.

Vanaf 1972 is KORT dealer van Ford tractoren en vanaf 1974 dealer van New Holland oogstmachines. In 1991 is KORT Erica B.V. ontstaan door overname van een Fiat dealerbedrijf in Erica. KORT liep zodoende onbewust vooruit op het samengaan in 1992 van de merken Ford en Fiat in New Holland.

Sinds 2006 is KORT ook actief in de provincie Groningen. Eerst vanuit Sellingen en nu vanuit Stadskanaal richt KORT zich voornamelijk op Zuid-Oost Groningen en de Drentse veenkoloniën.

 

Sterke merken

 Door continu te streven naar hoogstaande kwaliteit - in techniek en in dienstverlening - heeft KORT Landbouwmechanisatie het dealerschap verworven van een indrukwekkende lijst topmerken van landbouwmachines. Een belangrijke partner voor KORT is New Holland. Van dit merk is KORT één van de volumedealers en levert KORT met tractoren, verreikers, hakselaars, maaidorsers en persen het totale programma.

 

Andere belangrijke merken voor KORT zijn:

  • Dubex spuitmachines
  • Veenhuis bemesting en silagewagens 
  • Imants spitmachines
  • Rabe grondbewerkingsmachines
  • Doosan heftrucks
  • Pöttinger hooibouwwerktuigen
  • Trioliet voermachines
  • Volvo Compacte shovels en minikranen
  • Mustang knikladers
Vestiging Stadskanaal

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV