Zoeken

Zoeken sluiten

Schuitemaker Rapide opraapwagen klaar voor aflevering

dinsdag 22 maart, 2022

Deze dikke Schuitemaker Rapide 5800 opraapwagen staat klaar voor aflevering. Wij wensen de nieuwe eigenaar een prachtig seizoen!
Meer weten over deze slimme investering? Bel eens met een van onze vertegenwoordigers!

RAPIDE 1000 SERIE – DUBBELDOELWAGEN

‘DE GROOTSTE EN MEEST COMPLETE IN ZIJN KLASSE, DE RAPIDE 1000 SERIE’

In 1986 bracht Schuitemaker ’s werelds eerste dubbeldoelwagen op de markt. Vanaf dat moment hoefden loonwerkers zowel bij de maïs- als bij de grasoogst nog maar één wagen te gebruiken. Het hele oogstseizoen efficiënt inzetbaar met slechts één slimme investering. De bouwkwaliteit, capaciteit, gebruiksgemak en hoge snijkwaliteit zijn kenmerken van de Schuitemaker Rapide. De Rapide dubbeldoelwagens zijn tegenwoordig onmisbaar gereedschap voor de professionele veehouder of loonwerker.
De 1000-serie richt zich op de professionele gebruiker die efficiënt wil werken met maximale volumes en eveneens hoge snelheden wil kunnen halen. De Rapide opraapwagens uit de 1000-serie kenmerken zich door een hoge verwerkingscapaciteit en een groot laadvolume.

UNIEKE RAPIDE CONCEPT

De Schuitemaker Rapide is standaard uitgerust met een slepende pick-up, waarbij deze onder de wagen is gepositioneerd. Dit zorgt voor een compactere bouw en er is maximale bodemvrijheid bij inkuilwerk en veldwerk. De slepende pick-up met een breedte van 2,20m loopt soepel over hobbels en klapt weg bij obstakels. Dit zorgt voor een optimale bodemvolging.
Dankzij het hydraulisch beweegbare Rapid Stream voorbord kan de wagen in verschillende oogstposities gezet worden tijdens de mais- of grasoogst. Het Rapid Release systeem is een functie die ervoor zorgt dat de wagen snel en volledig geleegd wordt, zonder dat er een restgewaskolom achterblijft. Het Rapid Stream en Rapid Release systeem zijn standaard op de Rapide 1000-serie. Dankzij een deur in het voorbord is de wagen toegankelijk voor onderhoud en inspectie.
 

×
Neem contact op