Zoeken

Zoeken sluiten

Volvo

Volvo – voor uitzonderlijke prestaties

KORT is leverancier van het VOLVO Compact programma. Bent u op zoek naar een Volvo compact graafmachine of een Volvo compact shovel, klik dan op 1 van de foto’s hieronder om naar het complete assortiment te gaan. Wilt u een deskundig advies of een machine bekijken of uitproberen? Bel dan rechtstreeks een van onze experts op het gebied van grondverzetmachines Jans Scheper, 06 – 54 37 89 51 (Drenthe) of Hendri de Vries 06-52 53 28 06 (Groningen en Overijssel) of bel ons centrale nummer 0593-342651

Heeft u voor kortere of langere tijd een machine nodig? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om een Volvo compact wiellader of graafmachine te huren!

VOLVO Construction Equipment biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten die veilig en milieuvriendelijk zijn. Volvo gebruikt materieel om te voldoen aan de eisen die klanten in alle delen van de wereld aan bouwmaterieel stellen. KORT is dealer van VOLVO compact shovels en graafmachines. Ook binnen de compacte productserie van VOLVO zijn veiligheid, effectiviteit en milieuzorg kernwoorden

Volvo maakt de meest duurzame en productieve bouwmachines ter wereld. Uw cabine is comfortabeler. Uw motor doet meer met minder brandstof. De productiviteit tussen onderhoudsbeurten is hoger en bovendien is het onderhoud eenvoudiger.

De compacte graafmachines van Volvo zijn uitgerust met hoogtechnologische voorzieningen en leveren een grote bijdrage aan productiviteit, effectiviteit en winstgevendheid binnen uw bedrijf. De compacte wielladers van Volvo combineren hypermoderne en beproefde technische onderdelen op een manier die geheel in lijn is met de vereisten van de moderne bouwbranche en die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het kenmerkende silhouet van de machines met hun afgeronde contouren is met recht te beschouwen als toonaangevend voor bouwmachines van de 21ste eeuw.

KORT is dealer van de compact lijn van VOLVO, zowel graafmachines als wielladers.
Bel met een van onze experts op het gebied van grondverzetmachines Jans Scheper, 06 – 54 37 89 51 (Drenthe) of Hendri de Vries 06-52 53 28 06 (Groningen en Overijssel)

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op