Zoeken

Zoeken sluiten

New Holland Boomer 25 compact

Werk dag in, dag uit in alle comfort en verzet meer werk.
+

455 kg

Max hefvermogen

25 liter

Inhoud brandstoftank

Klein maar machtig

De nieuwe Boomer™ 25 Compact-tractor is de logische keuze voor plattelandsbewoners, grondbewerkingsprofessionals en gemeentes die een hardwerkende, veelzijdige kleine tractor nodig hebben om de klusjes te klaren die een tuintractor niet aankan. Hij is klaar om aan de slag te gaan met de onderhoudswerkzaamheden op uw erf, tuin en landgoed. Dankzij zijn compacte omvang is hij eenvoudig te bedienen en manoeuvreert hij met gemak door krappe ruimtes en om obstakels heen. Deze betrouwbare, krachtige en gebruiksvriendelijke compacte tractoren, bekend om hun uitstekende waarde, helpen u de werkzaamheden efficiënt te verrichten en zijn tegelijkertijd zacht voor uw portemonnee.

Lees meer

Alle specificaties

Inhoud brandstoftank
25 liter
Wisselstroomdynamo (A)
50
Aftakasvermogen
12,8pk
Type aftakas
Onafhankelijke elektrohydraulische inschakeling
Remtype
Natte meerschijvenkoppeling
Inschakeling differentieelslot achter
Mechanisch
Maximumsnelheid vooruit
14,7 km/u
Type / bediening
Type / bediening Twee groepen, hydrostatisch / twee pedalen
Hefvermogen achter aan kogeleinden
450 kg
Wielbasis
1425 mm
Lengte
2473 mm
Breedte
1187 mm
Hoogte (bovenkant ROPS of cabine)
2220 mm
Gewicht
655 kg
Voorlader
105LC
Max hefvermogen
455 kg

Tractieverhogende vierwielaandrijving (4wd)

Zelfs in gladde en natte omstandigheden hoeft u zich geen zorgen te maken. De standaard, mechanisch ingeschakelde 4wd van de boomer 25 compact ploegt u door moeilijke situaties. Dankzij de standaard stuurbekrachtiging en het ontwerp van de 4wd-as met een kleine draaistraal manoeuvreert u de boomer 25 compact moeiteloos door krappe ruimtes, zelfs met een volle bak.

Meer hydraulisch debiet = efficiënte werking van de werktuigen

Het robuuste hydraulische systeem van de boomer levert een debiet van 17,4 l/min, speciaal voor de werking van de werktuigen/ hulpstukken. Dankzij de driepuntshef met een hefvermogen van 450 kg haalt u het beste uit zware werktuigen, zoals rotorsnijders, box blades of grondfrezen. Een onafhankelijke stuurpomp van 8 l/min zorgt voor vlotte manoeuvres.

Kracht om te laden, maaien en nog veel meer

De boomer™ 25 compact-tractor is uitgerust met een natuurlijk aangezogen, robuuste, betrouwbare en brandstofzuinige 3-cilinder dieselmotor die voldoet aan fase v, en die 25 pk bij 3.000 tpm levert: meer dan genoeg voor zelfs de zwaarste taken. Met de 25-litertank met grote vulopening krijgt u meer werk verricht tussen eenvoudige tankbeurten. De boomer bespaart u tijd, geld en zelfs onderhoud. Via de makkelijk bereikbare onderhoudspunten verloopt het routineonderhoud snel en eenvoudig.

Comfortabel rijden start met de juiste stoel

Stap op het ruime bestuurdersplatform, waar een luxe stoel met hoog rugkussen en verstelbare rugleuning op u wacht. Eenmaal in de stoel van de boomer zult u aangenaam verrast worden door de hoeveelheid ruimte. U blijft altijd op de hoogte dankzij een modern, autotype instrumentenpaneel, omgeven door luxe units met hendels voor de schakelgroepen, 4wd, aftakas en 3-puntshef, die als vanzelf in de hand vallen

Geïntegreerd maaidek

Het optionele centraal gemonteerde 160gms maaidek biedt snelle en eenvoudige montage en demontage, een snijbreedte van 1520 mm en zijafvoer. Dit maaidek zorgt voor uitstekende maaiprestaties.

Voorlader

De optionele 105lc-lader werd specifiek ontworpen voor de boomer 25 compact. Zijn robuuste ontwerp biedt mechanische zelfnivellering en snelle en eenvoudige montage en demontage. Dankzij een nuttige hefcapaciteit van 455 kg en een maximale hefhoogte van 1830 mm, geschikt voor schranklader type koppelstuk, is geen klus te klein voor deze compacte combinatie.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
×
Neem contact op