Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > New Holland > New holland tractoren > New Holland T5 Dynamic en Auto Command

T5 Dynamic Command™ en Auto Command™

DE BLAUWE RIJERVARING

De beproefde T5-tractoren zijn ontworpen met de garantie dat ze een reeks landbouwtoepassingen op productieve wijze uitvoeren, van werkzaamheden op het veld of het erf, laden en lossen, tot transport aan hoge snelheden. Deze universele serie is verkrijgbaar met ofwel de nieuwe 8-traps Semi-Powershift Dynamic Command™- transmissie of de erkende continu variabele Auto Command™-transmissie.

Vermogen en productiviteit

Deze nieuwe serie met vier modellen wordt aangedreven door een 4,5 liter NEF 4-cilindermotor van FPT Industrial met maximaal vermogen van 110 tot 140 pk. Deze uitvoeringen leveren tot 20 pk meer vermogen dan het huidige T5.120 Electro Command-model, en meer comfort dankzij de beproefde Horizon™-cabine die ruimer,

BLUE POWER-SERIE

De T5.140 Dynamic Command™- & Auto Command™-modellen zijn verkrijgbaar in de eersteklas Blue Power-configuratie. Deze uitvoering werd ontwikkeld voor landbouwbedrijven die op zoek zijn naar de ultieme tractor voor landbouw, voor wie prestaties en comfort van essentieel belang zijn. Als u wilt dat uw tractor niet alleen opvalt door zijn prestaties, maar ook door zijn uitstraling, zoek dan niet verder!