Zoeken

Zoeken sluiten

New Holland T4S

Werk dag in, dag uit in alle comfort en verzet meer werk.
+

S8000

New Holland-motor*

82 liter

Inhoud brandstoftank

New Holland T4S-tractoren. Gewoon modern

New Holland T4S-tractoren met 55 tot 75 pk vormen de perfecte balans tussen moderne efficiëntie en de vraag naar een eenvoudige tractor die exact doet wat u nodig hebt. De ROPS-modellen met tweewielaandrijving op instapniveau voldoen aan de eisen voor een betrouwbaar en goedkoop basiswerkpaard. De modellen met vierwielaandrijving leveren extra tractie voor nog meer veelzijdigheid. Cabine nodig? T4S-tractoren worden aangeboden met een nieuwe cabine met vier stijlen die het beste zicht rondom en de beste bestuurdersomgeving in deze tractorklasse biedt. Een T4S, met mechanische 8×8 of 12×12 transmissie en een optionele 20×20 kruipbak met een snelheid tot 0,14 km/u, biedt uitrustingsopties die perfect aansluiten op uw landbouwbedrijf, veld, hobby onderneming of bedrijf actief in hooi en hakselen. Snelle wendbaarheid nodig? Een hydromechanische shuttle wordt aangeboden voor koppelingsvrij schakelen tussen voor- en achteruit. Werkt u met zware, achteraan gemonteerde werktuigen? Met een T4S kunt u uw voordeel doen met een achterhef met hefvermogen tot 3000 kg, voor de beste prestaties met de standaard Lift-O-Matic-hefregeling. Servobekrachtigde inschakeling van de aftakas, met een eenvoudig te moduleren zachte start, maakt deel uit van een tractor die werd gebouwd om te voorzien in de moderne vereisten voor efficiëntie en bestuurderscomfort, met traditionele eenvoud en onderhoudsgemak.

Lees meer

Alle specificaties

New Holland-motor*
S8000
Aanzuiging
Met turbocompressor
Nominaal motortoerental (tpm)
2300
Koelmethode
Vloeistof
Inhoud brandstoftank
82 liter
Maximumsnelheid vooruit
30 km/u
Gewicht 2WA / 4WA
2800 / 3100 kg
Totale lengte
3915 mm
Totale hoogte
2461 mm
Grondhoogte
407 mm

Gemoedsrust

T4s-tractoren zijn ontworpen voor hard werk maar bieden langere onderhoudsintervallen. Alle dagelijkse onderhoudscontroles zijn snel en eenvoudig uit te voeren, zodat u meer tijd kunt besteden aan datgene wat een t4s het beste doet: werken. Wilt u nog meer? Wat dacht u van zuinige, betrouwbare common rail motoren die compatibel zijn met biodiesel?

Veelzijdigheid

Een t4s is compact en wendbaar en heeft het hydraulische vermogen en veelzijdige transmissiekeuze die perfect aansluiten op uiteenlopende behoeften, waardoor u aan één tractor genoeg hebt. Ook voor laadwerkzaamheden op het erf of werken met verschillende werktuigen op het veld, het park of het landgoed is hij uitermate geschikt. Met rops of cabine, twee- of vierwielaandrijving: de t4s levert standaard veelzijdigheid.

Absoluut rijplezier

Van rops op instapniveau tot de nieuwe generatie cabines met vier stijlen en optionele luchtgeveerde stoel; bestuurdersgemak is onze prioriteit. T4s-tractoren met cabine voldoen aan de nieuwe normen in deze tractorklasse, met panoramisch zicht over alle werktuigen. Krachtige verwarming en airconditioning voor comfort in alle jaargetijden. Met een rops-uitvoering hoeft u echter ook niets te missen, want deze zijn standaard uitgerust met een uiterst comfortabele geveerde stoel en goed geplaatste bedieningen.

Vermogen en productiviteit

De vlot lopende s8000-serie motor biedt een efficiënt en betrouwbaar vermogen tot 75 pk, is bijzonder zuinig en heeft indrukwekkende koppeleigenschappen. Een t4s biedt de ideale balans tussen vermogen, gewicht en grootte, en levert betrouwbare prestaties in verschillende werkzaamheden. Hij is de ultieme keuze voor vermogen en productiviteit voor kleine landbouw- en zuivelbedrijven, met uitrustingsopties die perfect aansluiten op uiteenlopende toepassingen, van gemeentewerken tot grondbewerking en loonwerk.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
×
Neem contact op