New holland t6 methane power tractoren

Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > New Holland > New holland tractoren > New holland T6 METHANE POWER

MASSAGEPRODUCEERDE T6.180 METHANE POWER.

De New Holland T6 Methane Power, ´s werelds eerste massageproduceerde tractor die op 100% methaan loopt, is doorslaggevend in de voltooiing van de duurzame cyclus van een Energy Independent Farm. Landbouwers telen gewassen en gebruiken de afvalproducten om biomethaan te genereren om de tractor aan te drijven. Vervolgens helpt de tractor weer bij het telen van diezelfde gewassen.

NEW HOLLAND METHANE POWER CONCEPT TRACTOR.

Winnaar van de eerste ‘Sustainable Tractor of the Year’ award.

ECHTE DUURZAAMHEID

Met dezelfde vermogens- en koppelniveaus als zijn dieselequivalent, behaalt u tot 30% lagere bedrijfskosten. 99% minder roetdeeltjes, 10% minder CO2-uitstoot en 80% mindere totale uitstoot, met gebruik van biomethaan is de CO2-uitstoot vrijwel nihil.

GETEST EN BINNENKORT GECOMMERCIALISEERD

Sinds de introductie van het eerste prototype in 2013 heeft New Holland de prototypes van de Methane Power-tractor overal ter wereld getest. In 2020 zullen de eerste productietractoren op velden bij u in de buurt opduiken.

ENERGIEONAFHANKELIJKHEID

Het Energy Independent Farm™-concept vormt het hart van de Clean Energy Leader-strategie van New Holland, een visie die ruim tien jaar geleden werd geïntroduceerd. De T6 Methane Power-tractor is cruciaal in het Energy Independent Farm™-concept, waardoor de cirkel van een geheel CO2-vrije cyclus wordt voltooid – van het veld naar energieproductie en terug naar het veld.

BEWEZEN TECHNOLOGIE

De T6 Methane Power-tractor is uitgerust met een geheel nieuwe NEF 6,7-litermotor, die speciaal is ontwikkeld voor landbouwtoepassingen door FPT Industrial, een leider in aardgasmotortechnologie met meer dan 20 jaar ervaring, die tot vandaag al 50.000 aardgasmotoren produceerde.