Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

New holland – T8 GENESIS

Aanpasbare regeling

Wanneer het erop aankomt precisieresultaten te leveren op het veld is er geen ruimte voor de “one-size-fits-all” benadering. Elke bestuurder heeft zijn eigen, unieke voorkeuren en vereisten. Daarom hebben we uw bedieningenpakket opgebouwd rond het revolutionaire idee dat persoonlijke aanpassingen standaard zouden moeten zijn.

Verbeterd zicht

Of u nu op het veld bent of op een drukke weg: het is van essentieel belang dat u goed zicht hebt op uw omgeving. We hebben de belemmeringen van het zicht in de cabine verminderd, uw InfoView™ dash-display in een directe gezichtslijn geplaatst en zelfs camera’s op de motorkap en achteraan gemonteerd, voor meer veiligheid op de weg en tijdens veldwerkzaamheden. En nu u kunt kiezen uit maar liefst drie verlichtingspakketten, verandert de nacht in dag.

Meer comfort

Door alle uren die u op het land doorbrengt zou uw werkomgeving toch wel iets meer als ‘thuis’ mogen voelen. Daarom hebben we meer, goed toegankelijke opbergruimte toegevoegd, USB-aansluitingen, een krachtig verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem met twee zones, uitstapverlichting en de meest comfortabele stoel.